maanantai 2. huhtikuuta 2012

Päivitystä ja hieman tulevasta keväästä.

Hei vaan taas kaikille lukijoille!

Siitä onkin tovi kun olen tänne viimeksi kirjoitellut. Syitä on yhtä paljon tähän kuin on ollut kuluneita päiviä. Yksin kertaisesti ajatukset ovat olleet muualla ja aikakin on ollut kortilla. Urheilun ulkopuolella on tapahtunut paljonkin. Alkuvuodesta oli runsaasti vastoin käymisiä meidän perheessä. Niistä on kuitenkin päästy nyt yli ja avioiduimme Mirkan kanssa 24.3.2012. Kevät näyttää valoisalta vaikka kevyt "takatalvi" tulikin.

Harjoittelu Teneriffan leirin jälkeen sujui hyvin ja pääsin omasta mielestäni hyvään kilpailukuntoon. Maaliskuun alussa sairastuin pahaan flunssaan. Se alkoi ennen Kuortaneen leiriä, jossa oli leiri kisa sekä jatkui aina Monte Negroon asti, missä oli talviheittojen Eurooppa Cup. Kuortaneella meni kelvollisesti 72.08m, vaikkakin flunssa oli vienyt voimia. Monte Negrossa itse kilapailupäiväni olin jo täysin tervehtynyt, mutta flunssa oli vaatinut jälleen tänä vuonna veronsa ja jäin vaatimattomasti 71.22 metriin. sija oli tyydyttävä A-ryhmän (parempi ryhmä) kahdeksas sija.
Onneksi ei käynyt yhtä huonosti kuin viime talvena jolloin olin koko maaliskuun sairastuvalla, siis kirjaimellisesti joko sängyssä tai sairaalassa. Jolloin tuloskunto romahti aina 65m asti. Nyt on siis paljon ihaanteellisemmat lähtökohdat kevään harjoittelulle.

Maaliskuun puolen välin jälkeen onkin ollut ohjelmassa "mini" peruskuntokausi. Säät suosi erittäin mukavasti lenkkipolkuja vielä viime viikolla. Salilla on otettu maitohappoja 10-8 toiston mittaisilla sarjoilla. Tonneja voimaharjoituksissa on kertynyt 8-12 tonnia per treeni.

Maaliskuun reisailun takia pilates on jäänyt vähemmälle ja sen huomaa.. nyt on taas päässyt käymään säännöllisesti! Ja voin muute kertoo et tekee aika eetvarttii seläl meinaa eks tiä!

Mutta se siitä porin murteesta. Tällä viikolla on Kuortaneen leiri, joka on samalla harjoituskauden viimeinen kotimaan leiri. Huhtikuun puolivälissä on tärkeä Portugalin leiri, jossa tehdään viimeinen kunnon tehotreeni jakso ennen toukokuuta. Leiri kestää kaksi viikkoa ja se on 15.-29.4.2012. Pidäm taas tarkempaa blogia leirin aikana.

Nyt harjoitus ohjelma muuttuu tehollisempaan suuntaan peruskuntoharjoittelusta. Tavoitteena on pysyä terveenä ja välttää vammoja ennen kisakautta. Tekniikka on tiukan suurennuslasin alla koko kevään.

Tälläinen pieni päivitys tähän väliin... Ei kun reeniä reeniä vaan!

Hyvää kevättä lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti