keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Teneriffan leiri

Matkustus Teneriffalle kestää kuusi tuntia. Lähdettiin aikaisin sunnuntaina aamuyöstä Helsinki-Vantaan lentokentältä. Meitä on täällä minun lisäksi kolme muuta moukarinheittäjää: Viipe Koivu, Juha Kauppinen ja Merja Korpela. Leirin valmentajana toimii moukarinheitossa ansioitunut Harri Huhtala. Mukana on myös kolme kuulantyöntäjää.

Päästyämme perille sunnuntaina otettiin hikeä pintaan ja karisteltiin pois matka väsymystä, varsinaisia harjoituksia ei tehty.
Maanatai aamuna kävin ottamassa "heittoverkan" eli heitin muutamia heittoja 7,26 kg moukarilla sekä hölkkäilin itseni kunnon hikeen. Aamupäivällä lensi mukavasti heti 70m paikkeille. Iltapäivällä oli vuorossa jälleen kunnon heittoharjoitus. Aamutreenin mitoista innostuneena yritin hieman liikaa ja mitat jäivät hieman lyhyemmiksi.

Tiistaina aamuharjoituksessa tehtiin aitakoordinaatioita, kuntopallonhgeittoja, 15 kg levynheittelyä (50x) sekä kiertoja (120x) ja lopuksi reilu satsi hyppyjä( noin 50 hyppyä yhteensä). Aikaa kului noin kaksi tuntia.
Iltapäivällä salilla kului parisen tuntia erikoisvoima harjoituksia tehdessä, tässäkin harjoituksessa pää osassa oli keskivartalo ja kierrot sekä lisänä sitä kuuluisaa "bodia ja sporttia" :). Päivän saldona paljon keskivartalon voimaa eli ns. Erikoisvoima harjoitusta. Tiistai on ollut ehkä alkuviikon lämpimin, noin 27 astetta oli plussalla mittarit täällä Puerto de la Cruzissa. Pimeä lankeaa noin seitrsemän aikaan illalla jolloin sää viilenee huomattavasti!

Tänään keskiviikkona tarjolla oli jälleen aamuheitto ja hyvin maistui. Treenin saldo: 12x8kg (paras 65-66m), 11x7,26kg (paras 70m) ja lopuksi kuuden kilon moukaria heitettiin 11x, ja paras kaari oli 76-77m. Treeni oli teknisesti hyvä ja huonoja heittoja ei tullut juuri lainkaan, tälläiset treenit vievät eteenpäin! Iltapäivällä on luvassa ihan rehellinen perusvoimaharjoitus! Nyt huilaamaan ja iltapäivällä salille!

Fiilikset tähän mennessä leiristä: So far, so good :) Aurinkopaistaa ja moukarinheitto on mukavaa!!!
So long... for a while.. to be continued!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti